Investigation of the minimum inhibitory concentration (mic) of the Syzygium aromaticum (clove) essential oil obtained by supercritical fluid (co2) methodology on yeasts of the genus candida

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http://patua.iec.gov.br//handle/iec/3701xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-author
Mota, Gardene Dourado
Brito, Alex de Souza
Espirito Santo, Elaine Patrícia Tavares do
Monteiro, Ruan Campos
Oliveira, Mozaniel Santana de
Silva, Silvia Helena Marques da
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MOTA, Gardene Dourado et al. Investigation of the minimum inhibitory concentration (mic) of the Syzygium aromaticum (clove) essential oil obtained by supercritical fluid (co2) methodology on yeasts of the genus candida. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 29.; ENCONTRO NACIONAL DE MICROBIOLOGIA AMBIENTAL, 15., INTERNATIONAL MEETING ON PARACOCCIDIOIDOMYCOSIS, 14., 2017, Foz do Iguaçu. 60 anos da Sociedade Brasileira de Microbiologia. Foz do Iguaçu: SBM, 2017. Disponível em: https://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/resumos/15/R0512-1.PDF. Acesso em 20 maio 2019.xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-decsPrimary
Candida / isolamento & purificaçãoSyzygium / efeitos dos fármacos
Extratos Vegetais
Antifúngicos / uso terapêutico