Molecular identification of Saccharomyces cerevisiae strain isolated from spontaneous fermentation of mango (Mangifera indica l.), pulp.

xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-date
2017xmlui.mirage2.itemSummaryView.MetaData
xmlui.ArtifactBrowser.ItemViewer.show_fullxmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-uri
http://patua.iec.gov.br//handle/iec/3703xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-author
Gobira, Rubens Menezes
Gobira, Patrícia Suelene Silva Costa
Ferreira, Nelson Rosa
Monteiro, Ruan Campos
Silva, Silvia Helena Marques da
Souza, Alex Brito
xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-citation
GOBIRA, Rubens Menezes et al. Molecular identification of Saccharomyces cerevisiae strain isolated from spontaneous fermentation of mango (Mangifera indica l.), pulp. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 29.; ENCONTRO NACIONAL DE MICROBIOLOGIA AMBIENTAL, 15., INTERNATIONAL MEETING ON PARACOCCIDIOIDOMYCOSIS, 14., 2017, Foz do Iguaçu. 60 anos da Sociedade Brasileira de Microbiologia. Foz do Iguaçu: SBM, 2017. Disponível em: https://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/resumos/15/R1400-2.PDF. Acesso em 20 maio 2019.xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-decsPrimary
Leveduras / isolamento & purificaçãoSaccharomyces cerevisiae / isolamento & purificação
Fenômenos Bioquímicos
Aguardente